Bruid

De mooiste dag van jullie leven staat op de planning: Jullie gaan trouwen! Heerlijk genietend en vol enthousiasme gaan jullie aan de slag. Tijdens het plannen van jullie bruiloft zul je jezelf ongetwijfeld afvragen, hoe moet dat nu met mijn haar en make-up? Dan is de hulp van een bruidsstyliste een uitkomst.

Op één van de meest bijzondere dagen van je leven wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Dan is je bruidsstyling extra belangrijk! Als je haar en make-up de hele dag mooi blijft zitten voel je jezelf geweldig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op je bruiloft.  Als bruidsstyliste heb ik  veel ervaring op het gebied van bruidskapsels en make-up. Ik zorg er dan ook graag voor dat jij de mooiste versie van jezelf bent op deze bijzondere dag. Samen met de bruid ga ik op zoek naar de perfecte bruidslook.

 

Ik zorg er dan ook voor dat jij in 1 sessie voorzien bent van een passende make-up en haarstyling. Ben je geïnteresseerd of wil je graag een passend advies dan sta ik voor je klaar.


Kennismaking

Leuk dat je voor mij hebt gekozen! Tijdens een intakegesprek van 15 tot 30 minuten wil ik je graag beter leren kennen. In dit eerste gesprek hoor ik graag alles over hoe jullie dag eruit gaat zien, en vertel ik meer over mezelf en de mogelijkheden. Bijvoorbeeld, als je ouders of kinderen ook een mooi kapsel willen, kan dat meteen worden meegenomen in het totaalplan. Tijdens dit gesprek ontvang ik graag wat inspiratiebeelden, zodat ik goed voorbereid ben voor de proefsessie.

proefsessie

Ongeveer 4 tot 6 weken voor de trouwdatum plannen we de proefsessie voor jouw bruidsstyling. We reserveren 2 tot 3 uur om rustig te verkennen wat je mooi vindt. Tijdens deze sessie proberen we verschillende stijlen uit, zodat je precies weet wat het beste bij je past.

Zodra we de look hebben gekozen, zal ik het plan opschrijven en foto’s maken. Op die manier weet ik precies wat ik moet doen op de grote dag. 

Voor aanvang van de geplande datum ontvang je van mij altijd een bericht met tips voor tijdens de proefsessie.

Foto Charlotte fotografie

Bruidsstyling

Eindelijk is het zover! Op jullie trouwdag ben ik tijdig op de afgesproken locatie, zodat we rustig en ontspannen aan de dag kunnen beginnen. Hier is dan ook duidelijk wat het plan is en zorg ik ervoor dat jij de gehele dag zult stralen

Foto Marloes Verhoeven

Touch-up

Touch-up op locatie

Op jouw grote dag bied ik de mogelijkheid voor een  touch-up op locatie. Na de ceremonie, tijdens het diner of voor het magische golden hour kom ik langs om je haar en make-up bij te werken. Geniet van een moment voor jezelf terwijl ik jouw look perfectioneer, zodat je stralend bent voor het feestelijke vervolg van de avond.

Foto Marloes Verhoeven