Blog


Inspiratie


Make-up

Naast het maken van mooi haar is make-up ook een onderdeel bij Beauty For You. Vooral voor de bruiden die ik mag verzorgen, `op hun mooiste dag`, is make-up een belangrijke factor. Zeker dan wil je er stralend uitzien. Alweer heel wat jaren geleden heb ik mijn  - opleiding bij Micky Jooren Visagie opleidingen afgerond. Hier heb ik met veel plezier de mooie kant van de visagie leren kennen. Ik vind het heerlijk om met diverse producten van wisselende merken te werken. Zo heeft de Mineral Make - up van L'OYÉ cosmetics mijn voorkeur. Dit doordat het een mooi natuurlijk product is waarbij we de huid respecteren en je er de hele dag stralend uitziet. 

 


Workshop

Style jouw eigen haar !

Zit jij ook geregeld met je handen in het haar en denk je wat moet ik nu` of Ik krijg mijn haar ook nooit mooi, mijn haar is altijd pluizig en hoe zit dat eigenlijk met warmte tools? Dan heb ik de oplossing voor jou! In gedurende een anderhalf uur gaan we samen op zoek naar een oplossing voor al jouw vragen. Kom je graag  alleen of neem je een vriendin mee, alles is mogelijk!  In deze tijd ga je dan ook echt zelf aan de slag, zodat je later thuis ook weet wat je  anders kan doen. De Workshop bestaat uit een vragenlijst vooraf, een kijkje naar de Trends van dit moment, een kopje koffie of thee met wat lekkers en héél veel adviezen.. Is dit echt iets voor jou? Maak dan snel een afspraak.

 

 


Bruid

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Op één van de meest bijzondere dagen van je leven wil je natuurlijk het allermooiste bruidskapsel dragen. Beauty For You vindt dat net zo bijzonder als jij. We hebben veel ervaring met bruidskapsels en bruidsmake-up. We zullen er dan ook voor zorgen dat jij echt zult stralen op één van de mooiste dagen van je leven.